Ma: 13:00 - 18:00Di-Do: 8:30 - 18:00Vr: 8:30 - 20:00 Za: 8:30 - 16:00

Snijbloemen

Eén van de kleurrijkste afdelingen van Rob’s Tuincentrum is die van de snijbloemen. Het zeer ruime assortiment (2 keer per week vers van de veiling aangevoerd) wordt voor u vakkundig en verrassend door onze bloembinders verwerkt. Naast een dagelijkse en prachtige collectie handgebonden boeketten, bloemarrangementen en bloemdecoraties biedt Rob’s Tuincentrum u ook maatwerk. Kom langs en deel uw wensen met onze bloembinders. Zij zullen u vakkundig kunnen adviseren en samen met u de mogelijkheden bespreken.

imageBloemen voor elke gelegenheid Bruidswerk is één van onze specialiteiten. Wij spelen graag een rol in de realisatie van één van de mooiste dagen van uw leven. Maar ook voor een bloemrijke uiting in de donkere dagen van uw leven kunt u terecht bij Rob’s Tuincentrum.

Rouwbloemen zijn een teken van medeleven en liefde en geven een uitvaart een persoonlijk karakter. Voor zowel het bruidswerk als het rouwwerk biedt Rob’s Tuincentrum u maatwerk. Een ruime keuze in vorm en kleursamenstelling, het verwerken van de lievelingsbloemen of het toevoegen van een persoonlijk item in het arrangement; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Maak uw wensen kenbaar en onze medewerkers zullen u van deskundig advies voorzien en u desgewenst creatieve ideeën aandragen.

Leave a Reply