Ma: 13:00 - 18:00Di-Do: 8:30 - 18:00Vr: 8:30 - 20:00 Za: 8:30 - 16:00

Potterie

Niet weg te denken uit een tuincentrum is de potterie. Bij Rob’s Tuincentrum treft u een ruim assortiment in potterie voor zowel binnens- als buitenshuis. Naast een groot aanbod in keramiek, waarbij de potterie voor buiten veelal geglazuurd en vorstbestendig is, biedt het tuincentrum tevens een ruime keuze in andere materialen zoals glas, kunststof, zink, beton, riet en salim.

Zowel het assortiment binnen- als buitenpotterie wordt op kleur en sfeer gepresenteerd, waardoor het voor u gemakkelijk wordt om inspirerende en verrassende combinaties bij elkaar te zoeken. En inspirerend en verrassend is de potterie bij Rob’s Tuincentrum zeker! Want zoals met alles is er ook binnen de potterie sprake van trends. Door de presentaties regelmatig te vernieuwen en aan te vullen met trendartikelen, kunnen wij u een assortiment bieden dat helemaal ‘up-to-date’ is.

Liever geen potterie, maar even héél wat anders? Ook dat is mogelijk! Want naast potterie treft u bij Rob’s Tuincentrum een breed assortiment aan woon-, kado- en decoratiematerialen. Mooie accessoires voor binnen of voor buiten. Om de eigen tuin of woning mee te verfraaien of om kado te geven. De accessoires gaan, net als de potterie, met hun trends mee en worden ieder seizoen aangevuld met nieuwe artikelen. Bent u toch net even wat minder geïnspireerd? Maak uw wensen kenbaar bij één van onze medewerkers en wij helpen u graag met vrijblijvend advies.